Stout meisje test ‘KIT van The Oh Collective’

Gepubliceerd op 3 november 2022 om 08:00

Yesss, ik mag weer een sekstoy reviewen. En laat ik nou daar net zo blij van worden als een kind in een snoepwinkel. Dit keer is het de beurt aan ‘KIT’ van The Oh Collective.

De vier vriendinnen van de The Oh Collective vinden dat zelfliefde, intimiteit en seksualiteit gevierd moeten worden. Als stout meisje kan ik daar alleen maar mee instemmen. Zelfliefde in de vorm van masturbatie zorgt voor betere seks, je leert je lichaam kennen en kan daardoor (nog) beter bij je partner aangeven wat je lekker vindt. En zeg nou zelf af en toe masturberen met speeltjes is toch gewoon lekker en leuk. 

Specificaties van ‘KIT’

  • Lichaamsveilige siliconen
  • 8 vibraties
  • Waterbestendig
  • Volledig opgeladen in 120 minuten
  • Gaat tot 150 minuten mee
  • Gewicht: 75 gram
  • CE, FDA en ISO9001 gecertificeerd

 

Verpakking en de inhoud

KIT zit in een stevige blauwe doos met het zilveren logo en naam van The oh collective. Op de zijkanten vind je de specificaties van deze G-spot vibrator. Maar dat valt in het niet bij de achterkant. Daarop staat de volgende tekst en I LOVE IT!!

“Hey Love! 
Meet Kit. I am your bestie that loves to give: glowing skin, energy, confidence, and a lot of OH’s. I promise to never let you down. 
Let’s close the pleasure gap, one “OH” at a time. 

In de doos vind je een holografisch opbergtasje, de gebruiksaanwijzing, een USB-oplaadkabel en natuurlijk de KIT G-spot vibrator. 

Mijn eerste indruk

De toy zelf ziet er supercute uit. Met de bovenkant in de vorm van een poes, letterlijk een poes, niet de vrouwelijke poes. Het siliconen voelt lekker glad en zacht aan, een beetje dat velvet-touch-gevoel. De ‘nek’ (het slanke gedeelte) is flexibel. Wellicht lukt het dan om makkelijker je G-spot te vinden en ook het speeltje nog goed te kunnen vasthouden.

 

Opladen doe je door het pinnetje van de bijgeleverde kabel in het kleine gaatje op het hoofd van de poes te duwen. De andere kant van de kabel is USB en tegenwoordig heeft iedereen wel een USB stekker in huis. KIT heeft 1 knopje voor de bediening. Druk je deze langer in, gaat het speeltje aan of uit. Als je deze kort indrukt kun je door de 8 vibraties zappen.

De TEST

Op rustig moment in de avond trek ik de deur dicht van onze slaapkamer en ga ik samen met KIT naar bed. Bij speeltjes is glijmiddel echt een aanrader, het voelt dan gewoon lekkerder. Gebruik wel glijmiddel op waterbasis. Dit ter bescherming van je siliconen speeltje. 

Persoonlijk heb ik meer voorkeur voor steady vibratie standjes. De meeste speeltjes hebben er vaak maar twee of drie, jammer. Dat mag van mij wel uitgebreider. De vibraties van KIT zijn meer dan oké. KIT heeft een krachtig motortje en voldoet voor mij daarom aan mijn wensen voor clitorale stimulatie. Door de krachtige vibraties en de bollere vorm voel je deze goed door je gehele lady parts. 

De G-spot is voor vele vrouwen lastig te vinden, maar als je hem eenmaal hebt gevonden kan een toy je absoluut helpen tot een hoogtepunt. Ik hou van flinke vulling, KIT voldoet daarmee niet aan mijn wensen als G-spot vibrator. Ben je een beginner met toys in de slaapkamer, dan heeft KIT wel een goed formaat om mee te beginnen. 

 

Conclusie

Allereerst de verpakking: echt die is top! Ik hou van de beleving om het speeltje heen en daar voldoet deze verpakking echt aan. Stevig karton, mooie kleuren, heerlijke tekst op het doosje, fantastisch opbergtasje en KIT zelf natuurlijk.

Als speeltje vind ik het vooral geschikt als vibrator en niet zozeer als G-spot vibrator. Zoals gezegd hou ik van grotere toys voor dat doel. 

KIT als vibrator is top, niet te groot, dus ook prima om mee te nemen op vakantie. Door de bollere vorm vind ik deze fijner dan een normale bullet vibrator. En hele mooie aanvulling op mijn collectie. Ik pak hem dan ook regelmatig erbij. 

En dan last but not least: de prijs. Voor €52,95 ligt KIT te shinen in jouw nachtkastje. Je kunt dit prijzig vinden als je de meerwaarde van het product niet inziet. Ik zie KIT als niche product van een bedrijf met een missie waar ik achter sta.

KIT is niet voor de poes 😉 (lees; onderschat hem niet). En hou je niet van roze, hij is er ook in het blauw. 

 

XOXO Miranda

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.