Stoute meisjes blog 

Wij onderzoeken, testen en keuren van alles en vertellen hier graag over in onze blog. Daarnaast schrijven we graag stoute artikelen, artikelen over de liefde en natuurlijk over onze MIDLIFE crisissen. Wij zijn twee midlifers die geregeld van alles meemaken en dat kan voor jou heel herkenbaar zijn. Kinderen die opeens nieuwsgierig worden en in jouw nachtkastje kijken, hoe ga je daar nou ineens mee om? Dit en nog veel meer lees je terug in onze blogs en columns.

XOXO - Dé Stoutemeisjes van Stoutepartys.nl

Heb je zelf een onwijs grappig en stout verhaal die je met ons wil delen en die wij mogen publiceren? Let us know via waarisdatfeestje@stoutepartys.nl

Hoe krijg ik een spannender seksleven?

Je kent het wel, jij en je partner zitten in de sleur van het leven. Werken, kinderen, huisdieren, verplichtingen, gezelligheid en feestjes. Vaak heb je, ongewild en onbewust, een routine gecreëerd om aandacht aan elkaar te geven. Het wekelijkse verplichte moetje en de gebruikelijke standjes. Heel normaal, alleen niet altijd even spannend.

Lees meer »

Hoe organiseer ik een vrijgezellenfeest?

Hoe leuk het ook is dat je beste vriend of vriendin gaat trouwen, de weg naar het vrijgezellenfeest is niet altijd een groot feest. Maar als je de lach van de bruid(egom) ziet op het vrijgezellenfeest, kan het je ook geen moer meer schelen. Hoe organiseer je nou eigenlijk een vrijgezellenfeest?

Lees meer »