Stoute meisjes blog 

Wij onderzoeken, testen en keuren van alles en vertellen hier graag over in onze blog. Daarnaast schrijven we graag stoute artikelen, artikelen over de liefde en natuurlijk over onze MIDLIFE crisissen. Wij zijn twee midlifers die geregeld van alles meemaken en dat kan voor jou heel herkenbaar zijn. Kinderen die opeens nieuwsgierig worden en in jouw nachtkastje kijken, hoe ga je daar nou ineens mee om? Dit en nog veel meer lees je terug in onze blogs en columns.

XOXO - Dé Stoutemeisjes van Stoutepartys.nl

Heb je zelf een onwijs grappig en stout verhaal die je met ons wil delen en die wij mogen publiceren? Let us know via waarisdatfeestje@stoutepartys.nl

Het belang van voorspel en praktische tips

In ons hectische leven vol verplichtingen en constante afleidingen schiet tijd nemen voor je seksleven er soms een beetje bij in. Te vaak schuiven we intieme momenten opzij in het belang van bijvoorbeeld het gezin of werk. We vergeten dan dat juist die intieme verbinding ons terug in balans kan brengen. We hebben allemaal wel eens die avonden dat we ons te uitgeput voelen voor seks, te gestrest voor liefdevolle aanrakingen of te afgeleid zijn door onze gedachten om echt in het moment te zijn.Maar laten we eerlijk zijn, het is toch echt zonde dat we de tijd niet nemen voor iets dat ons zoveel plezier en een goed gevoel geeft. En daarbij gaat het in veel gevallen ook nog eens ten koste van het voorspel. In deze blog willen we het belang van voorspel benadrukken en geven we jullie praktische voorspeltips.

Lees meer »

De beste seksspeeltjes tijdens het masturberen

Anno 2024 hoef je je absoluut niet meer te schamen voor een seksspeeltje in je nachtkastje. Al heb je er meerdere iedereen verdient het om te genieten. Of je dat nu alleen doet, omdat je alleen woont, je partner even niet in de buurt is, of je hebt gewoon zin in wat selfpleasure, seksspeeltjes voor solo play kunnen een geweldige toevoeging zijn aan je intieme momenten.Met een overvloed aan opties, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke het beste bij jou past. En laten wij nou net daar ons werk van hebben gemaakt. Elk speeltje hebben wij wel eens in onze handen gehad en uitgebreid getest en onze bevindingen delen we graag om jou te helpen een keuze te maken. Dat doen we het liefst in jouw woonkamer tijdens een stoute homeparty.

Lees meer »

Hoe krijg ik een spannender seksleven?

Je kent het wel, jij en je partner zitten in de sleur van het leven. Werken, kinderen, huisdieren, verplichtingen, gezelligheid en feestjes. Vaak heb je, ongewild en onbewust, een routine gecreëerd om aandacht aan elkaar te geven. Het wekelijkse verplichte moetje en de gebruikelijke standjes. Heel normaal, alleen niet altijd even spannend.

Lees meer »

Hoe organiseer ik een vrijgezellenfeest?

Hoe leuk het ook is dat je beste vriend of vriendin gaat trouwen, de weg naar het vrijgezellenfeest is niet altijd een groot feest. Maar als je de lach van de bruid(egom) ziet op het vrijgezellenfeest, kan het je ook geen moer meer schelen. Hoe organiseer je nou eigenlijk een vrijgezellenfeest?

Lees meer »