Hoe krijg ik een spannender seksleven?

Gepubliceerd op 13 september 2022 om 08:12

Je kent het wel, jij en je partner zitten in de sleur van het leven. Werken, kinderen, huisdieren, verplichtingen, gezelligheid en feestjes. Vaak heb je, ongewild en onbewust, een routine gecreëerd om aandacht aan elkaar te geven. Het wekelijkse verplichte moetje en de gebruikelijke standjes. Heel normaal, alleen niet altijd even spannend.

Daarom hebben wij van Stoute Meisjes, met behulp van onze eigen ervaringen, adviezen op een rij gezet om je seksleven opnieuw in vuur en vlam te zetten. Wat gaan we doen om ons seksleven spannender te maken? Let op: We gaan géén speciale seks avondjes inplannen. Ik bedoel: verplichte seks, on demand. NIET. GEIL. Punt!

Weg met die routine!

Wij snappen het echt wel, het is lastig om die vaste routine aan te passen. Routine werkt nou eenmaal perfect in de hectiek van het leven. En wie zijn wij om tegen jou te zeggen gooi die routine in de prullenbak? Dat willen we ook niet. Wat voor jou werkt, werkt niet voor een ander. Wat we wel willen zeggen: routine is simpelweg een gewoonte. Die kan je veranderen met de tijd, dingen toevoegen of weglaten of zelfs helemaal omgooien als daar behoefte aan is. Zit je seksleven in een sleur, doorbreek die routine eens. Denk hierbij aan kleine dingen. Verras je lover uit het niets met een spannend berichtje of een sexy foto. Stap eens samen onder de douche of ga een uurtje eerder naar bed.

 

Raak elkaar aan (voorspel)!

Besef dat voorspel de perfecte manier is om elkaars lichaam, verlangens, wensen en behoeften te leren kennen. Echt geloof ons, neem eens de tijd voor elkaar. Hoe geil vluggertjes soms ook zijn, er gaat niets boven een uitgebreide seks-sessie. Voorspel zorgt voor meer vertrouwen in elkaar en het creëert een band. Zeg eens eerlijk, voel jij je niet sexy als je partner alle aandacht voor jouw lichaam heeft en daar dan ook nog eens opgewonden van raakt? Begin bij het begin, maak oogcontact, knuffelen, (tong)zoenen, aanraken, strelen, een lekkere massage met heerlijke olie. Bouw de spanning langzaam op en ga verder met het ontdekken van jullie intieme gevoelige plekjes. Het mooie van voorspel is dat je zowel je handen als je mond kunt gebruiken. Stel de penetratie zo lang mogelijk uit om ultiem van elkaar te genieten. Mmmmmm, enjoy.

 

Praat, communiceer, k(l)ets met elkaar!

Geef je seksleven extra aandacht en ga hierover samen in gesprek. Om jezelf uit te dagen en te groeien in seksualiteit of om jezelf en je partner verder te ontdekken. Om het samen leuk(er) te krijgen en te houden. Spannend, ja, maar je leert elkaar en elkaars wensen er wel heel goed door kennen. Ga een stapje verder en bespreek eens jullie fantasieën met elkaar. Er is misschien wel niets meer opwindend dan praten over fantasieën in bed. Je kunt het bijvoorbeeld hebben over dingen die jullie nog nooit gedaan hebben, maar graag eens zouden willen proberen. Misschien zijn jullie allebei nieuwsgierig naar hoe het is om een trio te doen, maar durfde jullie dit niet eerder voor te stellen. In de slaapkamer is helemaal niets raar, dus voel je vrij en ontdek. Zit je niet op 1 lijn? Geeft niets, wie weet brengt je lover je op ideeën die jij stiekem ook hartstikke spannend vindt.

 

Doe het eens anders!

Net hadden we het al over routine en kleine veranderingen daarin brengen. Je kunt het natuurlijk ook eens helemaal anders doen. Als stoute meisjes houden wij nieuwe dingen uitproberen om je seksleven spannend te houden. Het kan zijn dat je partner daar minder op gefocust is. Geen paniek! Praat met elkaar en leg uit waarom je dat nieuwe ‘iets’ wilt proberen. Hieronder wat tips:

  • Masturbeer voor je partner. Met of zonder seksspeeltjes, of misschien wel tegelijk, jouw keuze. Sexyer wordt het niet!
  • Blinddoek elkaar (niet tegelijk natuurlijk). Als je 1 van de zintuigen afneemt, worden de andere intenser.
  • Gebruik een (lage) stoel. Een heel leuk extraatje, waarbij je eens andere standjes kunt proberen.
  • Slow it down! Probeer de seks (de penetratie) eens zo langzaam mogelijk te doen. En kijk elkaar in de ogen. Hoe intiem wil je het hebben!
  • Edging: ‘Edging’ is een techniek die zorgt voor langere en betere orgasmes. Je brengt jezelf, of je partner, tot het randje van een orgasme, en stopt dan. Dit herhaal je een aantal keer tot je een groot en pulserend orgasme krijgt. Zo bouw je samen de opwinding steeds verder op en duurt de seks langer. Wij zeggen win-win!

Nieuwe ideeën opperen voor in je slaapkamer vraagt vertrouwen van beiden, maar is zeker de moeite waard!

Heb jij tips om je seksleven spannender te maken? We horen het GRAAG!

 

XOXO Miranda 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.